Comfortplaats

Camping - Domaine Moulin de Malempré is de gezelligste camping bij uitstek in de Ardennen. Onze camping is voorzien van alle comfort en midden in het groen vind je er een prachtig openlucht zwembad met ligweide. Het zwembad is niet het enige middelpunt van de camping... De ruime speeltuin, de unieke beverdam, voetbalveld (en andere sportmogelijkheden) maken van camping Moulin De Malempré de gedroomde locatie voor een ontspannende gezinsvakantie! Belijk hier ook onze andere faciliteiten en snuif de sfeer op van ons gezellig en lekker restaurant.

Onze comfortplaatsen, midden in de Ardeense natuur, zijn ruim en liggen ver genoeg van elkaar zodat u kunt genieten van een optimale privacy. Deze plaatsen zijn voorzien van water, elektriciteit en rioolaansluiting. Voor campers zijn er speciaal aangelegde verharde percelen.

De prijzen zijn inclusief 2 personen, caravan, camper of tent, auto, elektriciteit, klein bijzettentje gratis. Elke plaats is voorzien van een 16 ampère aansluiting.

Aankomst vanaf 15 uur · Vertrek voor 11uur.
Zowel zonnige als schaduwplaatsen zijn beschikbaar.
Kinderen tot 14 jaar verblijven gratis

Opgelet: Camping open voor kampeerders vanaf 1 april. 

Boekingsformulier

Laagseizoen Hoogseizoen
€35,00 €45,00

Extra's:
Extra persoon vanaf 14 jaar: €5,00 / nacht
2de hond (aan de leiband): €4,00 / nacht
Toeristenbelasting per persoon (+14 jaar): €1,50 / nacht
Waarborg Sep-Key sleutel (gebruik slagboom & douches): €50,00
Waarborg verloopkabel van CEE-stekker naar gewone stekker: €25,00

Aanbiedingen in het laagseizoen:

7 nachten verblijven = maar 6 nachten betalen
14 nachten verblijven = maar 11 nachten betalen

(De toeristenbelasting wordt wel per verbleven nacht aangerekend)

De reservatie is definitief op het moment dat 100% van de totale huursom is betaald via bankoverschrijving binnen de 10 kalenderdagen. Terugbetaling is niet mogelijk.
Alle prijzen zijn inclusief 6% BTW
Bij vroegtijdig vertrek of in het geval van resterende minuten op de Sep-Key sleutel is er geen terugbetaling mogelijk. Op het einde van de huurovereenkomst worden waarborgen terugbetaald, voor zover alle huurverplichtingen werden voldaan en/of voor zover de uitgeleende sleutel in perfecte staat wordt ingeleverd. Gestorte bedragen zijn helaas niet terugbetaalbaar. Een terugbetaling is niet mogelijk.