Beste kampeerders,


Zoals jullie reeds vernomen hebben, namen Jochen en Jurgen afscheid van ons, we wensen hen het allerbeste toe in hun verdere professionele carrière. Het nieuwe team verwelkomt u graag in juni.

Om een vlotte overgang te realiseren kan u ons in de maand mei enkel per mail (info@camping-malempre.be) of per telefoon 0476/303 849 bereiken. Voor de jaargasten kan gas besteld worden per mail. Alles voor dinsdag doorgegeven, wordt geleverd in het daaropvolgend weekend. In het restaurant zal in mei afhaal voorzien worden op vrijdag en zaterdag met voorafgaande inschrijving op info@camping-malempre.be

Op de afhaalkaart staan volgende warme maaltijden: lasagne (vrijdag), balletjes in de tomatensaus met puree (zaterdag). Afhaal op volgende weekends:
- vrijdag 6 en zaterdag 7 mei
- vrijdag 13 en zaterdag 14 mei
- vrijdag 20 en zaterdag 21 mei

Bestellingen (enkel op reservatie) tot dinsdag door te geven. Afhaal van de warme maaltijden is telkens voorzien van 18 tot 20 uur. Het restaurant is terug operationeel vanaf donderdag 26 mei.


We kijken uit naar een leuk seizoen.
Vriendelijke groeten, team Moulin de Malempré

Vakantie in het midden van de natuur


Bekijk onze verblijfsmogelijkheden >

In het hart van de ardennen verveel je je nooit


Bekijk de uitstapjes >

'Ness' onze gezellige en lekkere bistro met terras


Bekijk de kaart >

4-sterren camping met zwembad in de Belgische Ardennen

Camping - Domaine Moulin de Malempré is dé 4-sterren camping bij uitstek in de Belgische Ardennen. Het domein en camping is voorzien van alle 4-sterren comfort. Midden in het groen vind je er een prachtig en volledig vernieuwd openlucht zwembad (uniek in de Ardennen) met ligstoelen.

De ruime speeltuin, de leerrijke beverdam, het verzorgde voetbalveld (en vele andere sportmogelijkheden) maken van Camping Moulin De Malempré de gedroomde locatie voor een ontspannende gezinsvakantie!

Reserveer nu